Hvad kan løb blive for dig?

Om du er begynder eller garvet løber på vej mod nye mål, Om du har behov for fast træningsprogram styret af et GPS-ur eller træner på fornemmelse, erfarenhed og lyst kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål.

Du har DINE mål – du bestemmer hvor du vil hen – jeg hjælper dig på vej – på en simpel og spiselig måde, som passer DIG!

Løb er en INDIVIDUEL sport, som man kan vælge at gøre i selskab med andre. Du er DIG – og jeg er MIG…og selvom vi har det samme mål og den samme passion er vejen til målet og mængden af passion vidt forskellige. Mine træningsmetoder tager udgangspunkt i DIG og din situation! Jeg vil ikke “putte dig i en kasse og spise dig af” med et masseproduceret træningsprogram. Mit ønske er at coache dig individuelt – hjælpe dig med at finde glæden ved løb, forenkle og guide dig frem mod målet i dit eget tempo. Få lyst til træning, gøre det simpelt og fornuftigt er det jeg tror på virker.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smilerEr du kvinde og bor i Hillerød området tilbyder jeg/vi hver tirsdag træningsture i trailspor.

Se og læs mere om TRAIL TØSERNE

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smilerBilledet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der står, himmel, træ, friluftsliv og natur